Onderhoud & Reparatie, uw auto in goede handen.

Lakerveld Auto's is een full-service garagebedrijf en garandeert een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw nieuwe of gebruikte auto.
Kwaliteit en veiligheid hebben bij ons de hoogste prioriteit. Reparaties worden vooraf overlegd met de klant hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Service vinden we erg belangrijk, wij streven naar kwaliteit tegen lage onderhoudskosten. Mocht de reparatie wat meer tijd vergen dan kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets of leenauto. Zo blijft u altijd mobiel!

APK-keuring

Bij de jaarlijkse Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt gecontroleerd of uw auto aan de minimale veiligheids- en milieueisen voldoet. Koedam Auto's is een erkend APK-keuringsgarage, iedereen kan bij ons terecht voor een APK keuring, ongeacht merk, type of bouwjaar.

  • APK Personenauto benzine €50,- all-in, inclusief btw en afmeldkosten RDW
  • APK Personenauto diesel €68,90 all-in, incl. btw, afmeldkosten RDW en roetmeting

Klein onderhoud

Bij ons kunt u altijd langs komen voor een kleine reparatie: uitlaat repareren, lamp, accu, ruitenwissers, banden vervangen of remmen nakijken? Onze vakkundige monteurs regelen het en u kunt snel weer de weg op. Ook voor nieuwe (winter)banden, een uitlaat, een accu of schokbrekers is Lakerveld Auto's het juiste adres.

Onderhoudsbeurt

Is uw auto toe aan een kleine of grote onderhoudsbeurt? Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Daardoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch perfect voertuig onderweg bent. En dat kan een hoop reparaties en strandingen schelen!

Bij onderhoud wordt de auto grondig nagekeken. Hierbij moet u denken aan de remmen maar ook eventuele storingen. Daarnaast is het ook belangrijk om na te gaan of motor duurzaam en naar behoren loopt. Eventuele onderdelen die te kampen hebben met slijtage worden in overleg met u vervangen. Ook olie en andere vloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en, waar nodig, bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en oververhitting (koelvloeistof) voorkomen. Maar heeft u er wel eens aan gedacht dat u ook vloeistof nodig heeft om uw remmen optimaal te kunnen bedienen? Nee? Dat hoeft ook niet, Lakerveld Auto's denkt hieraan!